Ευρετήριο Κατασκευαστών COBAN
Κωδικός Προϊόντος: TK-311C
Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή / Παράδοση σε 1-3 ημέρες
37.90€
Χωρίς ΦΠΑ: 30.56€

Ποσοτ.

Icon Ρωτήστε μας για αυτό το προϊόν
Mini συσκευή gps εντοπισμού θέσης ιδανική για μοτοσυκλέτες χάρη στο μικρό της μέγεθος αλλά και στην συμπαγή και αδιάβροχη κατασκευή του.
Μπορεί να αποθηκεύσει στη μνήμη του έως 16000 συντεταγμένες και να μεταφέρει μέσω καλωδίου USB όλα τα δεδομένα στον υπολογιστή (δέχεται κάρτα microSD).
Διαθέτει καινοτομία εντοπισμού τοποθεσίας μέσω κεραιών κινητής τηλεφωνίας LBS, νέες λειτουργίες "anti-Drift" για εξάλειψη σφάλματος δορυφόρου και αυτόματων λειτουργιών. Μπορεί να δεχτεί εντολές "sleep mode" κατ' επιλογή, για εξοικονόμηση ενέργειας των αυτόματων ειδοποιήσεων.
Έχει πολλές δυνατότητες και δίνοντας το στίγμα (γεωγραφικό μήκος και πλάτος) παρέχει ασφαλείς πληροφορίες για τον εντοπισμό, την διαδρομή, την ώρα, την ταχύτητα του οχήματος η των αγαπημένων σας προσώπων.Eπι πλέον λόγω "έξυπνης" διαχείρισης της ενέργειας, μπορεί να σας εξασφαλίσει μεγάλη αυτονομία με την μπαταρία εργοστασίου (sleep mode).
Με μία αναπάντητη κλήση από το κινητό σας στην κάρτα SIM της συσκευής gps tracker, θα σας στείλει με γραπτό SMS την γεωγραφική θέση του στόχου όπου κι αν βρίσκεστε με παγκόσμια κάλυψη δικτύου(Quadband 850/950/1800/1900).

Τεχνικά Χαρακτηριστικά:
Διαστάσεις: 60mm x 35mm x 18mm
Βάρος: 50g (μέγεθος κουτιού σπίρτων)
Δίκτυο: GSM/GPRS
Συχνότητα GSM: 850/900/1800/1900Mhz
GPS chipset (USA 340)
GPS ευαισθησία: -159dBm
GPS ακρίβεια: 5m
Πιστοποίηση CE & Quality Control

Περιεχόμενα Συσκευασίας:
Συσκευή GPS Tracker
Πλήρης καλωδίωση
Τηλεχειριστήριο
Ρελέ Προστασίας
Περιλαμβάνονται οδηγίες (ENG) για χρήση GPRS

Γράψτε μια κριτική

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να γράψετε κριτική