Ευρετήριο Κατασκευαστών VSTARCAM
Κωδικός Προϊόντος: C18S
Διαθεσιμότητα: Άμεση παραλαβή / Παράδοση σε 1-3 ημέρες
62.99€
Χωρίς ΦΠΑ: 50.80€

Ποσοτ.

Icon Ρωτήστε μας για αυτό το προϊόν

Νέα Αδιάβροχη IP κάμερα VSTARCAM C18S, με πραγματικά υψηλή ανάλυση HD 1080P (1920×1080), αδιάβροχο κέλυφος IP66 για χρήση σε εξωτερικούς χώρους, υπέρυθρο φωτισμό για νυχτερινή λήψη, με δυνατότητα ενσύρματης και ασύρματης σύνδεσης (Ethernet & WiFi) και πλήθος άλλων πρωτοποριακών χαρακτηριστικών, για να καλύψει τις ανάγκες ενός μεγάλου εύρους εγκαταστάσεων.

Επιπλέον, διαθέτει κάποια μοναδικά και πρωτοποριακά χαρακτηριστικά, όπως το ενσωματωμένο Αδιάβροχο Μικρόφωνο στην πρόσοψη της, τα 2 Ισχυρά LED Ορατού Φωτός για Έγχρωμη Νυχτερινή Παρακολούθηση κατά την ανίχνευση κίνησης, την Ενσωματωμένη Σειρήνα που μπορείτε να επιλέξετε να ενεργοποιείτε κατά την ανίχνευση κίνησης και φυσικά την δυνατότητα να εγκαταστήσετε Κάρτα Μνήμης microSD σε ειδική θέση που βρίσκεται εξωτερικά της κάμερας, για Εύκολη Πρόσβαση χωρίς αποσυναρμολόγηση.

Κύρια Χαρακτηριστικά:
Vstarcam C18S Outdoor IP Camera 2Mpixels
Υψηλή Ανάλυση εικόνας Full HD 1080P (1920 x 1080)
Υποστηρίζει Ενσύρματη Σύνδεση Ethernet και Ασύρματη Σύνδεση WiFi (2.4GHz)
Βαθμός στεγανότητας IP66 για χρήση σε εξωτερικούς χώρους
Θύρα για κάρτα μνήμης Micro-SD για τοπική καταγραφή (max. 128GB)
Εύκολη πρόσβαση στην θύρα της MicroSD εξωτερικά της κάμερας
Λειτουργία Ανίχνευσης Κίνησης / Motion Detection (αποστολή Push Notification στο κινητό)
Ενσωματωμένο Αδιάβροχο Μικρόφωνο
2 ισχυρά υπέρυθρα IR Led για νυχτερινή λήψη σε αποστάσεις μέχρι 15 μέτρα
2 Led ορατού φωτός με επιλογή λειτουργίας κατά την ανίχνευση κίνησης
Έγχρωμη Νυχτερινή Λήψη με την ενεργοποίηση των LED ορατού φωτός
Σταθερός φακός 4mm με γωνία λήψης 84° (διαγώνια)
Ενσωματωμένη σειρήνα 95dB με επιλογή λειτουργίας κατά την ανίχνευση κίνησης
Συμπίεση H.264
Δωρεάν εφαρμογές για iOS και Android (Eye4) για να παρακολουθείτε την κάμερα από το κινητό ή το tablet σας
Δωρεάν εφαρμογή για ταυτόχρονη καταγραφή/παρακολούθηση πολλών καμερών σε Windows PC
Plug & Play με δωρεάν Cloud υπηρεσία μέσω της εφαρμογής EYE4 της Vstarcam (χρήση QR code) για κινητά/tablet iOS & Android
Τροφοδοσία 12V 2A (περιλαμβάνει τροφοδοτικό)
Θερμοκρασία Λειτουργίας: -10~50℃, Σχετική Υγρασία:<90%
Περιλαμβάνει στην συσκευασία: Δείτε παρακάτω

Η Ενσύρματη (Ethernet) και Ασύρματη (WiFi) IP κάμερα C18S της VStarcam σας εξασφαλίζει μία αξιόπιστη εποπτεία του χώρου σας, με εξαιρετική ποιότητας εικόνας Full High Definition χάριν στον αισθητήρα 2 Megapixels που παράγει εικόνα HD 1080P με πολύ ιδιαίτερο design και κομψό σχεδιασμό,ώστε να καλύψει τις ανάγκες κάθε χώρου.

Συνεργάζεται με την εφαρμογή EYE4 της Vstarcam, την οποία μπορείτε να κατεβάσετε στο Play Store για mobile συσκευές Android ή αντίστοιχα στο App Store για συσκευές iOS, ώστε να έχετε απομακρυσμένη πρόσβαση από παντού. Φυσικά, υποστηρίζει και απομακρυσμένη πρόσβαση σε PC με λειτουργικό Windows.

Υποστηρίζει την εκπληκτική σε λειτουργία και ευχρηστία λειτουργία Motion Detection (ανίχνευση κίνησης) η οποία σας επιτρέπει, αφού την ενεργοποιήσετε πανεύκολα μέσα από την εφαρμογή του κινητού σας, να λαμβάνετε Push Notification στην συσκευή σας (δείτε σχετικό παράδειγμα στην παρακάτω φωτογραφία) ώστε να ενημερώστε άμεσα μόλις η κάμερα αντιληφθεί κίνηση στον χώρο σας.

Επιπλέον, στο μενού του Motion Detection στην εφαρμογή EYE4, σας δίνεται η δυνατότητα να επιλέξετε την συμπεριφορά των LED ορατού φωτός αλλά και της ενσωματωμένης σειρήνας της C18S.

Επιλογές λειτουργίας των LED Ορατού Φωτός κατά την Ανίχνευση Κίνησης:

Ενεργοποίηση των LED Κατά την ανίχνευση κίνησης (περί τα 30δευτ.)
Ενεργοποίηση λειτουργίας FLASH (έντονο άναψε-σβήσε) των LED κατά την ανίχνευση κίνησης
Μόνιμα απενεργοποίημένα LED
Επιλογές λειτουργίας ενσωματωμένης σειρήνας κατά την Ανίχνευση Κίνησης:

Ενεργοποίηση σειρήνας με ανίχνευση κίνησης
Μόνιμα απενεργοποιημένη

Σημαντικό: Συστήνουμε να τοποθετήσετε οπωσδήποτε κάρτα μνήμης MicroSD στην κάμερα, ώστε μόλις λάβετε το notification, όχι μόνο να μπορείτε να δείτε Live την κάμερα, αλλά να δείτε και τι έγινε στην τελευταία εγγραφή με ανίχνευση κίνησης (χωρίς κάρτα μνήμης είναι αδύνατον να γίνει αναπαραγωγή Video). Η διαδικασία εγκατάστασης θα πρέπει να γίνει από τεχνικά καταρτισμένο προσωπικό, το οποίο θα διασφαλίσει την σωστή εγκατάσταση, διαφορετικά μπορεί να προκαλέσετε ανεπανόρθωτη βλάβη στο προϊόν.

Η C18S της Vstarcam αποτελεί ιδανική επιλογή για εξωτερικούς χώρους, όπου απαιτείται καθαρή εικόνα υψηλής ευκρίνειας FULL HD 1080p, με υπέρυθρο φωτισμό για νυχτερινή λήψη σε αποστάσεις ως 15 μέτρα αλλά και ευρεία γωνία λήψης, χάριν στον σταθερό ενσωματωμένο φακό της κάμερας εστιακού μήκους 4mm, ο οποίος μας διασφαλίζει μία γωνία λήψης της τάξεως των 84° διαγωνίως.

Η κάμερα παρέχεται μαζί με βάση στήριξης εντός της συσκευασίας της (δείτε παρακάτω) ώστε να είναι απολύτως ιδανική για τοποθέτηση σε εξωτερικούς χώρους, σε κτήρια γραφείων, καταστήματα, αποθήκες και πλήθος άλλων εφαρμογών, ώστε να μην χάσεις το παραμικρό από την παρακολούθηση του χώρου, ημέρα και νύχτα!

Με ενσωματωμένη θύρα για κάρτες μνήμης MicroSD (η κάρτα μνήμης δεν περιλαμβάνεται) μπορείτε να καταγράφετε τα Video τοπικά στην κάρτα μνήμης και εύκολα να ανατρέξετε σε αυτά αν κάποιο περιστατικό συμβεί στην εγκατάσταση σας.

Η τοποθέτηση της κάρτας μνήμης στην C18S γίνεται εξωτερικά της κάμερας, στην ειδική θήκη που υπάρχει στο κάτω μέρος του σώματος της, ώστε να έχουμε εύκολη πρόσβαση, χωρίς να απαιτείται το άνοιγμα και η αποσυναρμολόγηση της κάμερας για την τοποθέτηση της κάρτας.

Σχετικά με τις κάρτες μνήμης MicroSD, συστήνουμε να προτιμάτε «αργές» κάρτες μνήμης, τύπου Class 4 ή Class 10 U1 και όχι πιο γρήγορες (όπως οι Class 10 U3) ώστε να είναι συμβατές με την κάμερα. Παρακάτω στα σχετικά προϊόντα μπορείτε να επιλέξετε συμβατές κάρτες μνήμης.

Η συσκευασία περιλαμβάνει:

  • 1 x IP κάμερα C18S
  • 1 x Βάση στήριξης για την στήριξη της κάμερας σε τοίχο
  • 1 x Τροφοδοτικό12V 2A
  • 1 x Κεραία WiFi (βιδώνει πάνω στην κάμερα)
  • 1 x Καλώδιο Ethernet για την ενσύρματη δικτύωση
  • 1 x Σετ βίδες και ούπατ για την στήριξη
  • 1 x Εγχειρίδιο εγκατάστασης της κάμερας στα Eλληνικά και Aγγλικά.

Γράψτε μια κριτική

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να γράψετε κριτική